Jelen szabályozás kötelezően vonatkozik mindenkire, aki igénybe veszi a MÉRY Online programot (továbbiakban felhasználó). A program használata csak alábbi szabályozás elfogadása után lehetséges. A felhasználó az ’Egyetért’ gomb megnyomásával elfogadja az alábbi feltételeket:

A Di-Care Zrt. (továbbiakban Szolgáltató) által fejlesztett MÉRY Online adatletöltő, kommunikációs program használatával a felhasználó beleegyezését adja a következőkhöz:

A MÉRY Online program aktív internetes kapcsolat esetén a csatlakoztatott MÉRY vércukorszintmérő készülék sorozatszáma alapján tárolja a felhasználó által a vércukorszintmérő készülékről letöltött mérési adatokat egy internetes adatbázisban, amely adatok így nem minősülnek személyes adatoknak.

A program használatával és az adatok letöltésével a felhasználó kifejezetten hozzájárul adatainak adatbázisában történő elhelyezéshez.

A felhasználó továbbá kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az adatbázisba feltöltött adatokat a Di-Care Zrt. adatbázis üzemeltetéséért felelős megbízott partnere a Gyógyszerszállító Kft. munkatársai kezelik, megismerik, azonban ezen adatokat az érintett személy beleegyezése nélkül harmadik fél számára semmilyen körülmények között nem adja ki, nem teszi közzé. A MÉRY Online program céljaival ellentétes használat jogsértő, polgári peres eljárást von maga után.